10.1.10

Proje Item #2/80

Cuma aksam is cikisi elimde olan uzun bir coraptan zürafa yapmaya karar verdim. Ama annemlerle skype, sonra disarida aksam yemegi derken ana hatlari bitirebilmeme ragmen detaylari bitiremedim. Cumartesi sabah erken kalkip tatli kulak zürafamin detaylarinida tamamladim, iste kendisi:


9 yorum:

  1. islerinize bayildim.. bende bu tarz oyuncaklar yapmayi cok severim, sanirim beynimizin bir kismi ayni calisiyor..urunlerinizin devamini dilerim..
    sevgiler,
    derya

    YanıtlaSil
  2. projelerinizi ozgenin (akcizmeci) facebook'tan gordum bu arada..

    YanıtlaSil
  3. Derya, cok tesekkürler. Demek benzer bir yanimiz var, ne güzel. Senin yaptiklarini görebilecegim bir yer varsa bende seninkilere bakmak isterim. Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  4. Ben mimarim:) Projelerimi gorebilecegin www.ararchitecture.com diye bir sitem var.. fakat bu tur el islerimi pek yayinlamadim..

    isin sirri oldugunu biliyorum ama oyuncaklarin nasil yapildiginin sirlarini da verecek misin??Ben bu zurafaya bayildim da hemen yapmam lazim..

    YanıtlaSil
  5. Yok yok, isin sirri filan ;) Yapmak isteyen herkes yapabilmeli, cok zevkli ve cok eglenceli, sadece biraz zaman ve biraz emek gerektiriyor. Ayrica ilham kaynagi olabildiysem ne güzel, cok hosuma gitti :) Internet'te google'larsan yapim asamalariyla ilgili ulasabilecegin bir sürü sayfa var(mesela 'how to make a sock doll' diye ara, videolar bile var). Aslinda benim ayri bir ilham kaynagim oldu (bir kitap), simdi onunla ilgili bir yazi yazacagim, böylece baska ilgilenenlerde varsa bilgiye rahat ulasabilirler. Ama yapmaya basladiktan sonra sorularin olursa lütfen bana ulas. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. tamam kesin yapacagim bir corabimdan:) Cok tesekkurler.. Peki siz bu isi ticari bir duruma donusturmeyi dusunuyormusunuz, cok da iyi satar bence, boyle girisimlerde bulunun..

    kolay gelsin,sevgiler,derya

    YanıtlaSil
  7. Facebook'taki albümüme bakabildin mi bilmiyorum. Isin özeti ben dikis isine gecen Mart bir dügmeyi dogru dürüst dikemezken merak sardim. O almümdeki görücegin kedili yastiklari yapip hepsini hediye ettim. Bu corap isi daha yeni cikti :) Ve bu projemin arkasinda yapacagim 80 adet corap-hayvancigi hediye etmeyip satisa cikartmak fikri var aslinda, bakalim neler olucak :) buarada en (daha dogrusu tek) aktif okuyucum oldugun icin cok tesekkur ediyorum :)
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. Ben de takip ediyoruummm.... ve bayılıyorum yaptıklarına Selin'cim... yorum yazamamıştım daha önce ama sanırım bunu da becerdim, ellerine, emeğine sağlık tatlı arkadaşımın tatlı kızı:) sevgiler... Emel

    YanıtlaSil
  9. :)) cook tesekkurlerr

    esas ben sizin yaptiklariniza bayiliyorum, sizinde elinize saglik :)

    YanıtlaSil

 
Free Hit Counter