5.1.10

Yeni yil, yeni proje

Bugün 5 Ocak 2010, Sali. Yeni yilda yeni bir projeye ve bu sayede bu blog'a baslamaya karar verdim. Etrafimdan aldigim pozitif yorumlarla (ve dikisi gelistirmemle beraber) artik hobimden azda olsa para kazanmanin zamani geldigini düsünüyorum. Buda demek oluyorki bir süreligine yaptigim herseyi hediye etmeyi birakmam gerekecek... :)

Projem icin gecen hafta Istanbul'dayken hem Sali hem de Persembe pazarindan sabirla toparladagim 40 cift rengarenk coraplardan 80 adet minik hayvanciklar tasarlayacagim. 80'nide bitirmek icin hedef olarak Haziran sonunu koyuyorum.

Böylece bu projemde bu aksam oldugu gibi, aksam is cikislarinda ve haftasonlarinda minik hayvanciklarimi tasarlayacagim.

Mesela bugün komik bir köpekcik yaptim. Yani projemin ilk tasarimi satis icin hazir durumda. Yarin sabah ise baslamadan fotografini cekip koymayi hedefliyorum (cünkü gece isiginda istedigim gibi fotograf cekmeyi basaramiyorum).

Haydi bakalim, yeni yil ve yeni projem benim icin hayirli olsun.

2 yorum:

  1. tozpembem senle gurur duyuyorum harika yaziyorsun ve harika hayvanciklar uretiyorsun .kisaca harikasin .

    YanıtlaSil
  2. :)) cok tesekkurler perim benim. buarada gönderdigin krem elime gecti, kullaniyorum simdiden :) cok guzellestim galiba :))

    YanıtlaSil

 
Free Hit Counter